Δωμάτια στο Πήλιο «Το Καλύβι»

Δωμάτια στο Πήλιο – Φωτογραφίες

Δωμάτια στο Πήλιο σαν τα διαμερίσματα που θα βρείτε στο «Καλύβι» ίσως να υπάρχουν πολλά. Οικογενειακή φιλοξενία όμως, όπως αυτή που προσφέρουμε στον παραδοσιακό ξενώνα μας, λίγο δύσκολα να βρεθεί αλλού.

Ο παραδοσιακός πηλιορείτικος ξενώνας με δωμάτια στο Πήλιο,  «Το Καλύβι» βρίσκεται μόλις 200 μέτρα από την φημισμένη παραλία του Χορευτού. Είναι χτισμένος σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, δίπλα σε ένα ποταμάκι. Προσφέρει στους επισκέπτες του έναν άνετο και φιλόξενο χώρο. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε δίπλα στην φύση τις διακοπές που ονειρευθήκατε.

Το Πήλιο είναι το βουνό των Κενταύρων. Ένα από τα ομορφότερα βουνά της Ελλάδος. Συνδυάζει σε πλήρη αρμονία το πράσινο και το γαλάζιο. Παραμένει πανέμορφο όλους τους μήνες του έτους. Χαρίζει στους επισκέπτες του μαγευτικές εικόνες μέσα από την τόσο πλούσια βλάστησή του. Πολλά δωμάτια στο Πήλιο έχουν θέα στο Αιγαίο που κόβει την ανάσα. Στην ανατολική του πλευρά σας περιμένει το απέραντο γαλάζιο του πελάγους. Στη δυτική του πλευρά θα σας υποδεχθεί η ηρεμία του Παγασητικού κόλπου.

Το Πήλιο συγκεντρώνει αρκετούς επισκέπτες τόσο τους χειμερινούς όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού ανάλογα με την εποχή προσφέρει την δυνατότητα για κάθε είδους δραστηριότητα, όπως τις πεζοπορίες στα χαρακτηριστικά καλντερίμια της περιοχής

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με «Το Καλύβι» με μια επίσκεψη στη σελίδα μας  στο facebook και περισσότερα σχετικά με την περιοχή του Χορευτού μέσα από μια όμορφη ιστοσελίδα που περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες τη σελίδα της ταβερνούλας «Πλυμάρι»