Πήλιο Νέα & Πληροφορίες

Πήλιο Νέα – Τουριστικές Πληροφορίες

Το μπλογκ στη σελίδα του παραδοσιακού ξενώνα «Το Καλύβι» στο Πήλιο, φιλοξενεί νέα και πληροφορίες για τον τουρισμό στο Πήλιο. Το Πήλιο είναι γνωστό ως η χώρα των Κενταύρων και ο παράδεισος όσων αγαπούν τις δραστηριότητες. Εδώ μπορείς να συμμετέχεις  από σεμινάρια yoga μέχρι και υψηλής γαστρονομίας και από ομάδες που περπατάνε στη φύση σε αρχαίγωνα μονοπάτια μέχρι και να ταξιδέψεις με το «Μουτζούρι», το μοναδικό στην Ελλάδα ορεινό τραινάκι!

 

Μέσα από το μπλογκ της ιστοσελίδα μας θα γνωρίσεις και θα ανακαλύψεις πληροφορίες για το Πήλιο που ξεφεύγουν από την πεπατημένη και θα σε οδηγήσουν σε πρωτότυπα «μονοπάτια». Πληροφορίες που θα κάνουν τις διακοπές σου μοναδικές. Μείνε κοντά μας λοιπόν και μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας ζητώντας μας ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

 

Πήλιο Νέα & Πληροφορίες λοιπόν
A blog with tourist information pelion greece

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με «Το Καλύβι», διαμονή στο Πήλιο με μια επίσκεψη στη σελίδα μας  στο facebook και περισσότερα σχετικά με την περιοχή του Χορευτού μέσα από μια όμορφη ιστοσελίδα που περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες τη σελίδα της ταβερνούλας «Πλυμάρι»